Tietäjähoito eli shamaanihoito (healing)

unisieppariTämä on itse kehittämäni hoito, jossa ei ole rajoituksia sisällön suhteen ja on tehokkain vaikutuksiltaan tekemistäni hoidoista. Hoidossa käytän kaikkia sieluni kykyjä Korkeimman Itseni ohjauksessa ja henkioppaiden viisaita neuvoja kuunnellen. Tietäjähoitoa olen tehnyt vuodesta 2006 alkaen.

 

Tietäjähoito etenee intuitiivisesti kunkin hoidettavan tarpeen mukaisesti. Ensin hoidettava valitsee 1-5 asiaa, joiden suhteen haluaa vapautua ja parantua. Sitten niistä keskustellaan syvemmän ymmärryksen saamiseksi. Ainoat vakio-osat ovat energeettinen puhdistus/vapautus negatiivisista energioista (ihmiset, tilanteet, tunteet, ajatukset yms.) sopivimmalla tavalla ja energialla sekä energisointi syntyneen tyhjän tilan täyttämiseksi positiivisilla energioilla. Useimmille tarvitsee tehdä myös suojauksia negatiivista ympäristöä vastaan, että pystyy säilyttämään selkeyden ja paranemaan nopeammin. 1 asia voi olla myös tulevaisuuden toiveen vahvistus.

Hoitoa voi kutsua myös henkiparannukseksi, sillä Korkeampi Itseni tekee sitä kauttani Valon enkeleiden ja henkioppaitteni kanssa. Hoidolla voin auttaa hoidettavaa parantamaan itse itsensä kaikilla tasoilla fyysisesti, emotionaalisesti, mentaalisesti ja henkisesti. Hoidossa käytän selvätietoisuutta, -tuntoisuutta, ja -kuuloa. Hoito on hyvin turvallista ja sopii kaikille. Saatavana tietenkin myös kaukohoitona.

rumpu Muita hoidon osia voivat olla esimerkiksi meditaatio, shamaanirummutus, shamaanimatka, kanavointi, jokin tietty energiahoito, kristallihoito, asunnon tai työpaikan puhdistus, erilaiset soittimet, musiikki, suitsuke, affirmaatiot, keskustelu ongelmista ja ratkaisuvaihtoehdoista.

Hoidon tavoitteena on vapauttaa kaikesta menneestä ja negatiivisesta, paranemista ja henkistä kehitystä hidastavasta energiasta, malleista, tavoista, ajattelusta, tunteista, joka siinä hetkessä on mahdollista. Sen jälkeen lisään jokaiselle parhaiten sopivia positiivisia ja parantavia energioita auttamaan ja vahvistamaan. Hoito vaikuttaa syvällisesti, antaa selkeyttä ajatteluun ja tunteisiin sekä tuntuu sisäisenä rauhana, tasapainona ja varmuutena. Ymmärrys ja tietoisuus laajenee. Muutos parempaan on usein ollut huomattava.

Vaikutukset ovat pysyviä, jos ei itse ota vanhaa energiaa takaisin. Menneet tapahtumat eivät enää vaikuta nykyisyyteen, kun niiden syyt on ymmärretty. Olennaisinta on hoidon jälkeen keskittyä tarkkailemaan itseään ja olla toistamatta vanhoja toiminta-, ajatus- ja tunnemalleja, jotka on vapautettu. Tärkeää on hoitaa omat asiansa mahdollisimman hyvin ja rakkaudellisesti, jolloin kaikki muu järjestyy lähes itsestään. Joskus vaikeuksien tarkoituksena on, erityisesti liikaa palvelevilla ihmisillä, ottaa oma voima käyttöön ja alkaa sanoa, mitä itse oikeasti haluaa. Ja myös toimia sen mukaan.

Tästä hoidosta on ollut selkeää apua esimerkiksi masennukseen, ihmissuhdeongelmiin, erilaisiin fyysisiin sairauksiin, traumoihin, tunneongelmiin, burn outiin, henkiseen kehitykseen, elämänhallintaan, riippuvuusongelmiin ja oman tien selkeytymiseen jo yhdelläkin hoidolla. Hoidoilla voidaan 'kuoria tietty kerros sipulia' todellisen Itsen ympäriltä ja lopulta voidaan selkeästi olla se joka todella on.

Tätä hoitoa käytän myös poistamaan ihmisistä, paikoista ja tiloista niihin kuulumattomia energioita, olentoja ja henkiä, joita näyttää olevan monenlaisia. Olen joutunut poistamaan ihmisistä kuolleiden henkiä ja myös ns. riivaajia eli pahoja henkiä. Yleisimmin niitä pääsee ihmisiin käyttämällä huumeita tai liikaa alkoholia kerralla, koska ne rikkovat ihmisen normaalin energiasuojauksen. Itse niitä ei saa pois ja ne alkavat hallita ihmistä.

Menneisyys luo nykyisyyden ja se, mitä ajattelemme, teemme, tunnemme nyt, luo tulevaisuuden. Joka hetki voit siis muuttaa elämäsi suunnan paremmaksi! Autan mielelläni sen edistämisessä.

 

© Hannu Hyttinen