ReiKi-hoito

reikiReiKi on universaalia elämänenergiaa eli valovärähtelyä, jota hoitaja välittää. Energiaa voi tasapainottaa ja lisätä käsien avulla. Se on japanilainen 100v. vanha käsilläparannushoito. Hoidon aikana käydään läpi kehossa olevia energiakeskuksia eli chakroja ja kehon tukoksia autetaan avautumaan. Samalla vahvistetaan koko kehon energiajärjestelmää.

Energiahoito elvyttää kehon ja mielen omia, parantavia voimia. Hoito tehdään joko istuen tai maaten. Energia hakeutuu aina siihen kohtaan, mikä on hoidettavalle tärkein. Käytän hoidoissa perinteisen Usuin ReiKin lisäksi mm. Karuna-, Threshold-, Kundalini-, Kristalli-, Gendai-, Violettiliekki- ja Seichem ReiKi-energioita hoidon tehostamiseen. Ne virtaavat automaattisesti hoidettavan tarpeen mukaisesti.

Vaikutukset

ReiKihoidolla on mahdollista avata energiatukkeutumia ja nopeuttaa paranemista sekä elämänilon ja harmonian lisääntymistä. ReiKi nopeuttaa kaikkia paranemisprosesseja, syvärentoutus laukaisee stressiä ja tunnetukoksia, kuona-aineiden poistuminen kehosta nopeutuu, yleinen voimien lisääntyminen, kipujen ja särkyjen helpottuminen. Edistää valaistumisprosessia, omaksi Itseksi tulemista.

Myös eläimet hyötyvät ReiKistä ja hoito on saatavana myös kaukohoitona vaikutuksiltaan samanlaisena. Voit valita minkä tahansa Sinulle sopivan ajan.

Hoitoaika: 1h

Kurssit

Saatavana kaikki tasot: 1-3 ja Master-taso.

 

© Hannu Hyttinen