Metamorfinen hoito

Sikiörefleksologiaa, jolla vapautetaan sikiöaikaisia ja syntymätraumoja sekä palautetaan universaalien prinsiippien (suku, syy-yhteys, vastaavuus, rytmi, polariteetti, värähtely, luova impulssi, valaistuminen ja yhteys) hoitamisen kautta ns. oikealle tielle, joka on valittu jo ennen syntymää. Voi vapauttaa monista malleista, jotka ovat tallentuneet vanhemmilta odotusaikana.

Esimerkiksi, jos ei ole ollut haluttu lapsi, niin tunne siitä on jäänyt kalvamaan tiedostamattomasti mieltä koko loppuelämäksi. Jos on saanut trauman vaikeassa synnytyksessä, jos äiti on ollut jatkuvasti pahoinvoiva tai isä ollut väkivaltainen yms. Vapautumisen ansiosta negatiiviset mallit lakkaavat vaikuttamasta.

Metamorfinen hoito, josta aiemmin on käytetty nimitystä sikiörefleksologia, on hoitomuoto, jossa kevyellä kosketuksella käsitellään jaloissa, käsissä ja päässä olevia selän heijasteita sikiöaikaisten lukkiutumien vapauttamiseksi. Selkäranka on kehon tuki ja elämän varasto, se säilyttää kaikki muistot myös syntymää edeltävältä ajalta. Selkärangan heijasteita koskettamalla mieli rentoutuu ja keho muuttuu elinvoimaisem-maksi.

Elämä itse on suuri parantaja. Metamorfisessa hoidossa autetaan tätä paranemisprosessia, koska ihminen on vuosien saatossa menettänyt intuitiivisen kykynsä parantaa itse itsensä. Paraneminen voi tapahtua fyysisellä, emotionaalisella, mentaalisella ja henkisellä tasolla. Metamorfisessa hoidossa käsittelijä on katalysaattorin asemassa, ihminen itse hoitaa itseänsä oman elämänvoimansa avulla, joka käsittelyssä voimistuu niin, että henkilö voi tehdä oikeat ratkaisut oikeaan aikaan elämänsä suhteen ja löytää tasapainon kautta stressittömän elämän.

Metamorfista hoitoa voidaan antaa kaikille, vauvoista vaariin ja myös odottaville äideille.

Hoitoaika 1h. Saatavana myös kaukohoitona.

 

© Hannu Hyttinen