enkeliEnkelihoitomeditaatiot

Joka kerta vaihtuvat aiheet. Ensin tehdään puhdistus- ja energisointiharjoituksia ohjattuna meditaationa n. 40 min, jonka jälkeen kutsun paikalle korkeammista ulottuvuuksista Valon enkeleitä, henkioppaita, henkiparantajia, Mestareita ja muita hoitavia Valo-olentoja tekemään jokaiselle parhaiten sopivaa energiahoitoa n. 20 min. Lopuksi keskustelemme vaikutuksista ja jostain henkisen kehityksen aiheesta n. 30 min. Kysymyksiä ja aiheita voi miettiä etukäteen. Olen pitänyt näitä meditaatioita vuodesta 2007 lähtien. Niiden vaikutukset on olleet osallistujille aina positiiviset ja hyvin vaikuttavat. Täysin turvallisesti.

Lisäksi kanavoin puhdasta hoitavaa energiaa jokaiselle ja osallistun myös itse hoitoon. Useimmat kokevat fyysisiä vaikutuksia, pääsevät vierailemaan korkeampiin ulottuvuuksiin, näkevät kuvia, enkeleitä, värejä ja hoidon jälkeen on vapautunut, sisäisen rauhan tila. Vaikutukset voivat kestää useamman päivän ajan ja aina tulee myös pysyviä positiivisia vaikutuksia, jopa paranemista on tapahtunut.

Paikka ja aika: Ajankohtaista-sivulla.

Osallistujamäärä on rajallinen, joten ilmoita tulostasi viimeistään edellisenä päivänä.
Meditaatioina mm. rauha, terveys, valokeho, enkelit, musiikki, vapautuminen, mantrat, kanavoitu meditaatio, kristallikulho, shamaanirummutus, yms. Turvallinen ympäristö.

Tervetuloa nauttimaan korkeista energioista ja samalla edistymään henkisessä kehityksessä!

 

© Hannu Hyttinen