sisaltoKurssit

 

Reiki-energiahoitokurssi taso 1:

Parannuskykysi avataan käyttöösi ja tämän tason jälkeen voit itse alkaa hoitamaan itseäsi tai läheisiä. Periaate: ensin itse kuntoon, jotta voi auttaa muita. Kurssilla tehdään hoitoja, tutustutaan Reikihoidon historiaan ja opetellaan hoitomenetelmiä. Opetan useiden eri Reiki suuntausten yhdistelmää, joten saat samalla käyttöösi laajemman valikoiman parantavia energioita ja tietenkin myös alkuperäistä Mikao Usuin Reikiä. Sisältää kurssimanuaalin ja todistuksen. Kurssin kesto on 1 pv, n. klo 10-18.

Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan. Järjestän kursseja myös muualla Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan alueella pyynnöstä, jos tulijoita on vähintään 4.
Kurssin osallistumismaksu on Hinnasto-sivulla.
> Seuraava kurssi

Kurssin ohjelma


Reiki-kurssi taso 2:

Kurssilla harjoitellaan kaukohoitoja, symbolienergiahoitoja ja saa aktivoinnin useisiin uusiin Reiki-symbolienergioihin, perinteisiin japanilaisiin ja uusiin länsimaisiin. Kyky välittää hoitavaa energiaa vahvistuu huomattavasti. Sisältää kurssimanuaalin ja todistuksen. Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan. Järjestän kursseja myös muualla Uudenmaan ja Itä-Uudenmaan alueella pyynnöstä, jos tulijoita on vähintään 4. Kurssin kesto 1 pv.
Kurssin osallistumismaksu on Hinnasto-sivulla.
> Seuraava kurssi

Reiki-kurssi taso 3:

Kurssilla harjoitellaan uusia tekniikoita, saa aktivoinnin perinteisen japanilaisen Reikin Master-tason symbolienergioihin ja useisiin muihin uusiin länsimaisiin Reiki symbolienergioihin sekä tehdään hoitoja. Sisältää kurssimanuaalin ja todistuksen. Kurssin kesto 1 pv. Tämän kurssin jälkeen voi vielä halutessaan käydä Master/opettajakoulutuksen, joka kestää n. 1 kk.
3. -taso riittää useimmille hyvin, jos ei aio alkaa opettamaan ja pitämään kursseja. Ilmoittaudu mukaan, sopivin paikka tarkentuu osallistujien perusteella. Kurssin osallistumismaksu on Hinnasto-sivulla.
> Seuraava kurssi

Reiki Master koulutus

Henkilökohtaisesti sovittava koulutus, suoritus n. 2 kk aikana. Sisältää tarvittavat materiaalit, lisäaktivointeja japanilaisiin ja uusiin energioihin, henkilökohtaisen ohjauksen, 2 pv lähiopetusta ja harjoittelua sekä etäopiskelua. Koulutuksen jälkeen osaat pitää itse Reiki-kursseja ja tehdä kursseilla tarvittavat aktivoinnit + paljon muuta. Sisältää kurssimanuaalin ja todistuksen + kursseilla tarvittavat materiaalit cd:llä. Koulutuksen hinta on Hinnasto-sivulla.
> Seuraava kurssi


Tervetuloa kehittämään omia kykyjäsi!

 

© Hannu Hyttinen