aurakuvaAura-chakrakuvaus

 

Aurakenttä

Jokaisen esineen ja elävän organismin sisällä ja ympärillä on elektromagneettinen energiakenttä. Sitä kutsutaan auraksi. Nämä kentät värähtelevät erilaisilla taajuuksilla ja ihmisillä aura heijastelee Mielen, Kehon ja Sielun tilaa.

 

Aura video station -laitteisto

Aura Video Station on Biopalautekuvannusjärjestelmä, joka käyttää Biopalaute-, Väriterapia- ja Energiahoitotietoa ihmisen tunne- ja energiakehojen eli auran mittaamiseen, analysointiin ja tarkkaan esittämiseen. Kuvan väreistä voi kertoa millainen olet, mitä ajattelet ja tunnet. Laite tekee myös aurakuvasta 2-15 sivuisen kirjallisen persoonallisuus- ja värienergiatulkinnan.

 

Mitä aurasi värit tarkoittavat?

Jokaisella värillä on erilainen värähtelytaajuus ja ne ovat yhteydessä tiettyihin chakroihin eli energiakeskuksiin kehossa. Auran värit ovat yhdistelmä fyysisestä, mentaalisesta, emotionaalisesta ja henkisestä tilastasi.

Auran värit eivät ole hyviä tai huonoja itsessään. Jokaisella on oma tietty perusväri ja sen lisäksi jatkuvasti vaihtuva yhdistelmä muita värejä tunnetilojen ja ajatusten mukaan, jotka kaikki näkyvät myös väreinä. Jokaisella värillä on polariteetti eli se voi edustaa molempia ja jokaisella henkilöllä on ainutlaatuinen yhdistelmä. Värin tulkinnasta voi myös havaita, mitä ominaisuuksia itsessään voisi vielä kehittää. On mielenkiintoista saada kuvasta myös vahvistusta omalle elämäntilanteelleen ja muutamia neuvoja voin tarvittaessa antaa lisäksi tulkinnan yhteydessä.

 

Saatavana Porvoossa ja messuilla osastollani.

 

© Hannu Hyttinen