lahjakorttiAjankohtaista

 

Lahjakortit

Lahjakortti on hyvä ja helppo idea muistaa merkkipäivänä, isänpäivänä, äitienpäivänä, jouluna ja muinakin juhlapäivinä. Nykyään melkein kaikilla on jo kaikkea tavaraa, mutta oma hyvinvointi helposti unohtuu. Hoitolahjakorttia arvostetaan.

Käy lukemassa ja seuraa blogiani

http://shamaaninmatkassa.blogspot.fi/


Ilmoituksia ja juttuja Facebookissa

https://www.facebook.com/parantaja.Hannu.Hyttinen/

PS. Tykkäämällä Facebook-sivustani etusivun kansikuvan alla olevasta Tykkää sivusta-painikkeesta, saat automaattisesti yhden kerran sinulle sopivan ilmaisen 10 min kaukoenergiahoidon. Voit ottaa sen vastaan heti tykkäyksen jälkeen. :)

AURAkuvausta

PORVOOSSA ajanvarauksella
Kirjallinen tulkinta tulee kuvan mukaan. 3 erilaajuista tulkintaa, 2s., 3s. (15min) ja n. 15s. (30min). Lisätietoja: ks. sivu Aurakuvaus.


Enkelihoitomeditaatioillat

Aluksi teemme n. 1h mukana olevien ihmisten energioihin sopivia voimallisia ohjattuja ja kanavoituja hoitovaikutuksellisia meditaatioharjoituksia, jotka vaihtuvat aina hetken ja ihmisten mukaan. Yleensä yksi osuus on shamaanirummutusmeditaatio ja usein myös kristallikulhoa. Viimeisenä on n. 20 min Enkelihoito, jossa jokaista osallistujaa hoitamassa on monia enkeleitä ja valo-olentoja sekä ohjaan myös kauttani hoitoenergiaa jokaiselle. Tervetuloa mukaan kokemaan korkeita energioita ja saamaan apua, hoitoa, selkeyttä elämään ja vauhtia henkiseen kehitykseen ja tietoisuuden laajentumiseen!

Teemme hoitomeditaation tuoleilla istuen, joitain paikkoja on myös lattialla. Oma joogamatto, pieni tyyny ja viltti on hyvä ottaa mukaan, jos haluaa tehdä mediksen lattialla maaten.
HUOM! Hoitomeditaatioon on ilmoittauduttava minulle ennakkoon joko sähköpostilla tai tekstiviestillä, koska paikkoja voi olla rajallisesti. Tarkempi kuvaus on sivulla Enkelihoitomeditaatio.

HELSINGISSÄ

KERAVALLA
Hoitola Hyvän Olon Polku, Kuparisepänkatu 2C pääty, Kerava (Sampolan aukio, juna-aseman lähellä). Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan viimeistään edellisenä päivänä. Osallistumismaksu on 20 €.

PORVOOSSA TO 3.10. ja 7.11. klo 18.30-20.30

PORVOON HYVINVOINTIKESKUS, Gammelbackan ostarialue, Tornipolku 10, Porvoo. Kokoushuone Kallio. Paikkoja rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan mielellään viimeistään edellisenä päivänä. Osallistumismaksu on 20 €.

ORIMATTILASSA
Kehräämön Hoitola Spa Hellimö

Pakaantie 1, Orimattila. Sisäänkäynti talon oikealta sivulta. Paikan päälle mielellään klo 18.15 alkaen. Hoitomeditaation osallistumismaksu on 20 €. Muista ilmoittautua ajoissa, paikkoja rajallinen määrä.


Reiki 1 kurssi:


PORVOOSSA LA 7.9.19 klo 9.30-17

Kurssilla opit hoitamaan itseäsi, läheisiä ja kotieläimiäkin. Reikienergia on nopeavaikutteista esim, kivunlievitykseen. Kurssimaksu 150 € (sis. alv 24%). Sisältää Reikihoidon, materiaalin, opetuksen, pysyvän Reikivihkimyksen, vahvistavan uudelleenvihkimyksen myöhemmin, paljon materiaaliin sisältymätöntä henkistä viisautta ja keskustelua, todistuksen, teetä ja pikkupurtavaakin. Ilmoittaudu mukaan pian, ryhmään mahtuu max 6.

Reikikurssit edistävät henkistä kehitystä paljon, sillä niiden vaikutuksesta aurakenttä ja kyky välittää valoenergiaa itselle tai muille vahvistuu, tietoisuus laajenee ja yhteys omaan Itseen vahvistuu. Reikikoulutuksen alkuperäinen japanilainen tarkoitus on ollut valaistumisen edistäminen ja sitä se myös on edelleen. R1-kurssi on erityisesti tarkoitettu itsehoidon oppimiseen.

Järjestän kursseja tilauksesta myös muualla, jos vähintään 4 osallistujaa. Jos ei ole kurssipäivää vielä merkittynä, niin kannattaa ilmoittautua ennakkoon, koska kurssit ovat pienryhmäopetuksena 2-6 henkilölle. Yritän järjestää kaikille sopivan päivän. Katso sisältö kohdasta Kurssit. Reiki energia kursseilla on erittäin alkuperäistä Mikao Usuilta, mutta myös lisänä tässä hetkessä hyvin toimivaa kanavoitua uutta energiaa (Tera-Mai / Karuna reiki).

Reiki 2 kurssi:


PORVOOSSA

Kurssilla harjoitellaan kaukohoitoja, symbolienergiahoitoja ja saa aktivoinnin useisiin uusiin Reiki-symbolienergioihin, perinteisiin japanilaisiin Mikao Usuin ja uusiin länsimaisiin (Tera-Mai / Karuna reiki). Kyky välittää hoitavaa energiaa vahvistuu huomattavasti. Sisältää Reikihoidon, materiaalin, opetuksen, pysyvän Reikivihkimyksen 2-tasolle, vahvistavan uudelleenvihkimyksen myöhemmin, paljon materiaaliin sisältymätöntä henkistä viisautta ja keskustelua, todistuksen, teetä ja pikkupurtavaakin. Kurssimaksu 175 € (sis. alv 24%). Järjestän kursseja tilauksesta myös muualla, jos vähintään 4 osallistujaa. Jos ei ole kurssipäivää vielä merkittynä, niin kannattaa ilmoittautua ennakkoon, koska kurssit ovat pienryhmäopetuksena 2-6 henkilölle. Ilmoittaudu mukaan, sopivin paikka ja aika tarkentuu osallistujien perusteella.

Reiki 3 kurssi:


PORVOOSSA

Kurssilla harjoitellaan lisää uusia tekniikoita, saa aktivoinnin perinteisen japanilaisen Reikin Master-tason symbolienergioihin ja muihin Master-tason uusiin länsimaisiin Reiki-symbolienergioihin, jolloin kyky välittää hoitoenergiaa vahvistuu lisää. Sisältää Reikihoidon, materiaalin, opetuksen, pysyvän Reikivihkimyksen, vahvistavan uudelleenvihkimyksen myöhemmin, paljon materiaaliin sisältymätöntä henkistä viisautta ja keskustelua, todistuksen, teetä ja pikkupurtavaakin. Kurssimaksu 225 € (sis. alv 24%). Järjestän kursseja tilauksesta myös muualla, jos vähintään 4 osallistujaa.

Tämän kurssin jälkeen voi vielä halutessaan käydä Master / opettaja koulutuksen (3B), joka kestää n. 2 kk. 3A-taso riittää useimmille hyvin, jos ei aio alkaa opettamaan ja pitämään kursseja. Jos ei ole kurssipäivää vielä merkittynä, niin kannattaa ilmoittautua ennakkoon, koska kurssit ovat pienryhmäopetuksena 1-4 henkilölle. Ilmoittaudu mukaan, sopivin paikka ja aika tarkentuu osallistujien perusteella. Sisältää paljon kurssimateriaalin ulkopuolista henkistä ohjausta ja keskustelua.

Seuraavilla messuilla olen mukana omalla osastolla:


MinäOlen messut Helsingissä Finlandiatalolla 10.-11.2.19
Kiitos kaikille osastollani käyneille!

Elämän Ilo messut Tamperetalolla 13.-14.4.19
Kiitos kaikille osastollani käyneille ja muillekin messuilla tapaamilleni ystäville!

Hengen ja Tiedon messut 12.-13.10.2019
Helsingin suomalainen yhteiskoulu, Isonnevantie 8, etelä-Haaga. Osasto 34 / 4. Pidän messuilla myös yleisötilaisuuden aiheesta "Kanavoitua henkistä viisautta ja meditaatioita sydäntietoisuuden laajentamiseen."
Messuilla teen Tietäjäparannushoitoa, joka on shamanistista henkiparannusta, aurakuvausta kirjallisilla tulkinnoilla, kraniosakraaliterapiaa (CST) ja Reiki-hoitoa. Hoidoista saat parannusta ja vapautusta kaikentasoisiin ongelmiin, tämän ja muidenkin elämien traumoihin. Teen myös chakrojen, suhteiden, asuntojen ja työpaikkojen puhdistusta ja energisointia positiivisiksi. Tarvittaessa myös eksyneiden sielujen auttamista Valoon. Tervetuloa!

Kiitos kaikille messuilla tapaamilleni ihmisille, jokaisella kohtaamisella on aina tarkoitus!

 

© Hannu Hyttinen